Preskoči na vsebino

Novice

25. 09. 2006

Uspešno zaključena delavnica Cluba5+

V soboto zvečer je bila v hotelu Kompas zaključena izredno upešna delavnica Cluba5+ v Kranjski Gori. Delavnice se je udeležilo 46 članov organizacijskih komitejev iz dvanajstih članic združenja Club5+. Predstavljene so bile tematike namestitve, akreditacij, tekmovalnih pisarn, prodaje vstopnic in nivinarskih središč. Razprave so pokazale, da posamezni organizatorji uporabljajo različne pristope pri planiranju in izvajanju nalog iz navedenih področij, a se srečujejo z enakimi problemi in neodgovorjenimi vprašanji.
Delavnica je dala nekaj zaključkov, ki bodo predstavljeni na jesenskem zasedanju Mednarodne smučarske zveze (FIS), konec tega tedna v Zurichu (Švica).
Poseben problem, ki je bil izpostavljen je pogodba med nacionalnimi smučarskimi zvezami, organizatorji tekmovanj in FIS, saj so njej zahteve, ki kažejo na popolno centralizacijo celotnega odločanja v zvezi s tekmovanjei za svetovni pokal, tudi v takih podrobnostih kot je izdajanje akreditacij gostom in medijem.
V okviru delavnice je g. Tilen Majnardi, direktor korporacijskega komuniciranja HIT d.d. Nova Gorica predstavil razloge za podporo tekmovanju Pokal Vitranc in pa strategijo in filozofijo promocije podjetja in Kranjske Gore preko alpskega smučanja.
Vsi gosti so izredno zadovoljni zapustili Kranjsko Goro, polni vtisov, novih informacij in pa z željo, da se vrnejo nazaj v času tekmovanja za Pokal Vitranc v marcu 2007.
Srečko Medven, generalni sekretar OK Pokal Vitranc

Nazaj na vse novice