Novice

Prvi Mini Pokal Vitranc z odlično udeležbo

Prvi Mini Pokal Vitranc z odlično udeležbo

Mladi smučarji so ponovno dokazali, da na njih v prihodnosti lahko računamo.

Mini Pokal Vitranc iz leta v leto postaja bolj priljubljen med mladimi smučarji in smučarkami in tudi me dnjihovimi starši, daj vsako leto beležimo rahlo rast v številu prijav.Tokrat se jih je po progi spustilo več kot 250.

Tudi tokrat so se po progi Velika Mojca in Podles v centru Kranjske Gore najprej spustili malčki in malčice, ki so v letošnjem letu dopolnili 4 in 5 let. Tekma je trajala vse do zgodnjega dopoldneva, ko so s tekmovalnjem zaključili tudi tisti malo starejši - 12-letniki. Na smučišču je otroke tudi tokrat obiskal Kekec, ki je otrokom skupaj s predstavniki OK Pokal Vitranc podelil medalje za osvojena prva tri mesta v vsaki kategoriji. Veseli pa smo bili tudi obiska Urške Hrovat in Mete Hrovat, uspešne bivše alpske smučarke in mlade slovenske smučarke iz kranjskogorskega kluba, ki je v svetovnem pokalu kljub mladosti dosegla nekaj vidnih uvrstitev.

Najboljši v najstarejši kategoriji pa si je prislužil tudi nastop na Pokalu Loka, enem največjih tekmovanj mladih alpskih smučarjev v Evropi. Uradni rezultati 4. Mini Pokala Vitranc

« Nazaj