Medijsko središče

Vsem novinarjem zagotavljamo izvrstne pogoje za nemoteno delo.

Medijsko središče je locirano neposredno ob ciljni areni v Podkoren in predstavnikom medijev zagotavlja odlično delovno okolje v neposredni bližini tekmovališča ter s tem tudi hitrejše poročanje.

Za vstop v medijsko središče je potrebna veljavna akreditacija, ki se jo pridobi na osnovi uradne zahteve preko spletne strani in izpolnjenem obrazcu v zvezi z zdravstvenim stanjem.

Več informacij je na voljo v priročniku za medije.

Na razpolago bo vsa potrebna telekomunikacijska infrastruktura (brezplačni dostop do interneta) in oprema (kopirni stroji, električni priključki) za nemoteno delo novinarjev in fotografov.

Glede na epidemiološko situacijo bo v Medijskem središču na razpolago omejeno število delovnih mest. Vsaki medijski hiši bo omogočeno največ eno delovnega mesto, prednostno bodo ta namenjena v prvi vrsti medijskim hišam, agencijam in fotografom, ki redno spremljajo svetovni pokal v alpskem smučanju v celotni sezoni 2021/22 in imajo večji doseg, pri čemer si organizator pridržuje pravico do dodelitve delovnih mest v skladu z zgoraj navedenimi parametri.

Medijsko središče bo odprto:

  • v soboto, 12. marca 2022, med 07:30 in 18.00 uro,
  • v nedeljo, 13. marca 2022, med 07:30in 17.00 uro.