Covid-19 informacije

Na prireditev prosimo pridite zdravi.

Varovanje zdravja in preprečevanje širjenja okužbe s covid-19 virusom vseh udeležencev tekmovanja, tako tekmovalcev in članov ekip, zunanjih ponudnikov storitev in lokalne organizacije Pokala Vitranc je ena pomembnejših nalog vseh nas, ki smo del Pokala Vitranc. Pri tem je potrebna visoka stopnja samodiscipline, solidarnosti in odgovornosti vseh udeležencev prireditve.

Veljavne informacije o trenutnem stanju Covid-a-19 v Sloveniji so dosegljive na: https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/

Gledalci

Vsi ljubitelji smučanja si lahko tekmo v živo ogledate brez predložitve pogojev PCT (prbolel, cepljen, testiran). Vstopnice lahko kupite tukaj.

Področje tekmovališča v Podkorenu je razdeljeno na 4, med seboj ločena in z barvo označena področja.

Rdeče področje je namenjeno tekmovalcem in njihovem spremljevalnem osebju (trenerji, serviserji), merilcem časa, žiriji, predstavnikom FIS in zdravniški službi. Sestavljajo pa jo tekmovalna proga, smučišče za ogrevanje z vsemi dostopi, Team Hospitality, servisni prostori, timing hišica z žirijo, zdravniška soba ter energetska in komunikacijska soba ter pripadajoča parkirišča. Za vstop v to področje je potreben negativen PCR test.

Vstop v rumeno (predstavniki medijev), zeleno (TV produkcija) in modro področje (organizacijska ekipa) je možen brez preverjanja pogojev PCT, a z veljavno akreditacijo. Na povezavah so protokoli za posamezno področje.

Dobavitelji

Do vključno četrtka 10.3. se ob vstopu na prizorišče PCT pogoji ne bodo preverjali, od petka 11.3. dalje pa je vstop možen samo z akreditacijo.

 

Plan prizorišča _ Snežinka Podkoren

Plan: GS start

Plan: GS Tekmovalna proga — srednji del 

Plan: GS Tekmovalna proga — ciljna stmina