Preskoči na vsebino

Novice

23. 02. 2007

Novinarska konferenca

V Hotelu Larix v Kranjski Gori smo pripravili novinarsko konferenco, na kateri smo predstavili, kako potekajo priprave na 46. Pokal Vitranc. 
Veleslalomska tekma bo v soboto, 3. marca. Prvi tek se bo začel ob 9:30, drugi pa ob 13h. Slalomska tekma bo v nedeljo, 4. marca. Prvi tek se bo začel ob 10h, drugi ob 13h. Razglasitev tekmovalcev bo oba dneva po končanem tekmovanju v Podkorenu, v Hotelu Kompas v Kranjski Gori pa bomo nato pripravili še novinarsko konferenco, na kateri bodo prisotni trije najboljši tekmovalci. 
Žreb štartnih številk za veleslalom bo potekal na sestanku vodij ekip, žreb za nedeljski slalom pa bo v soboto ob 19:15 za Hotelom Larix. Takrat bo tam potekala tudi zabavna prireditev Eksplozija zabave, na kateri bodo nastopili Siddharta, Neisha ter Valentino Kanziani. Nekdanji alpski smučar Jure Košir pa bo tudi letos organiziral tekmovanje legend, na katerem se bodo pomerile največje zvezde belega cirkusa. 
Tekmovalno progo za Pokal Vitranc že pripravljamo. Temperature nam niso preveč naklonjene, napovedi tudi niso nič kaj obetavne, vendar naj to ne bi onemogočilo priprave proge. Poligon bomo v ponedeljek verjetno zaprli za prosto smučanje, tako da se bomo lahko popolnoma posvetili delu na progi. Vodja priprave proge je Janko Pirc, ki mu pomagajo člani in članice ASK Kr. Gora in ostalih gorenjskih smučarskih klubov. 
Novost na Poligonu v Podkorenu sta dva najmodernejša snežna topova. Novost pa je tudi nov način prodaje vstopnic za gledalce. Kupijo jih lahko prek spletne strani www.eventim.si. Seveda bodo vstopnice naprodaj tudi na dan tekme na prodajnem mestu pred vhodom v ciljno areno. 
Z veseljem vas pričakujemo na 46. Pokalu Vitranc! 

Nazaj na vse novice