Ogled tekme z vabilom

POTRJEVANJE UDELEŽBE ZA GOSTE

Na tej povezavi lahko POTRDITE, da si boste ogledali tekmonaje za 57. Pokal VItranc 2018 v živo.

Prosimo, da vnesete v potrditveni obrazec vse zahtevane podatke, saj vam bomo le tako lahko omogočili nemoren ogled tekmovanja.

Po potrditvi udeležbe, se z vašim vabilom, ki vsebuje osebno kodo, na dan obiska oglasite v Kontrolnem centru (za tribuno), kjer boste prejeli odgovarjajočo zapestnico. Z njo se boste lahko gibali po podorčjih, ki so namenjena gostom tekmovanja.

 

 

Vi ste naši gosti!

Prejemniki vabila za ogled tekmovanj za 57. Pokal Vitranc 2018 boste  lahko svojo udeležbo potrdili preko spletnega obrazca po prejemu vabila

Po potrditvi vaše udeležbe vas vljudno prosimo:

  • prinesite vabilo s seboj na prizorišče.
  • poiščite Kontrolno točko (na zadnji stran tribune) in predložite vaše osebno vabilo našemu osebju.
  • naše prijazno osebje osebje vam bo izročilo odgovarjajočo zapestnico, s katero se boste lahko nemoteno gibali med tribuno in prostori s pogostitvijo.
  • zapestnico imejte ves čas ogleda tekmovanja na roki, nameščeno tako, da se je ne da sneti.
  • vaše osebno vabilo žal ni prenosljivo, zato vam ga lahko v primeru zlorabe odvzamemo.

Priporočamo vam, da parkirate svoja osebna vozila na javnih parkirnih mestih v Kranjski Gori, v Podkorenu in na posebej pripravljenih parkirnih mestih v bližnji okolici ciljne arene in se peš odpravite do prizorišča tekmovanja.

Na voljo je dovolj veliko število parkirnih mest, kamor vas bodo usmerjali redarji, zato vas prosimo, da jih upoštevate. Bodite tudi strpni, saj se za vsak dan tekmovanja pričakuje med 5 in 7 tisoč gledalcev.

Po ogledu tekmovanja bomo vaše družbe zelo veseli tudi na Q Max Party-ju v Kranjski Gori pred dvorano Vitranc, ki se bo pričelo v soboto 3. 3. 2018 ob 17:00 uri.  Na Q-Max Party-ju bo najboljših 15 svetovnih slalomistov ob 19:30 uri na zanimiv način javno žrebalo štartne številke za nedeljski slalom. Pred tem pa bo ob 19:00 uri svečana proglasitev zmagovalcev veleslaloma.